liljana@fredpunt.nl

06 28 03 66 52

Bedrijfs
catering

Als je ooit naar een sportevenement hebt gekeken, ken je vast de term “thuisvoordeel”. Dit geldt ook buiten het stadion. In plaats van een potentiële klant mee uit lunchen te nemen of een belangrijke kwartaalvergadering met alle collega’s in een restaurant te houden – waar je te maken hebt met drukte en wachttijden en meer dingen die de rust kunnen verstoren – kun je een lunch, diner of borrel ook op kantoor organiseren.

Bedrijfscatering Amsterdam.

Bij Fred. stellen we graag jouw ontbijt, lunch of diner op maat samen. Wij zijn de cateraar voor verschillende soorten catering. Denk aan ontbijt, lunch, diner, borrels, maar ook evenementen! We richten ons op het aanbieden van vers en heerlijk eten en bereiden het met liefde. Ben je op zoek naar catering in Amsterdam of omstreken? Wij verzorgen catering op locatie. Doe een aanvraag via onze website en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je verder en denken graag met je mee!

 

• Bezorging: Amsterdam en omstreken

De voordelen van Fred. catering in Amsterdam

Onze klanten.

We werken samen met verschillende fantastische bedrijven. Een selectie van onze partners: MakerStreet, Brooks Running, ID&T Events, Medisch centrum Jan van Gooyen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom bedrijfscatering?

Of je nu een werkgever of werknemer bent die dit leest, er is één ding waar we zeker van zijn. Je houdt van eten. Iedereen moet eten, en het aanbieden van bedrijfscatering voor jouw werknemers kan net dat extra extraatje zijn waar jouw bedrijf naar op zoek was.

 

Kantoorlunches brengen werknemers samen
Bedrijfscatering biedt collega’s de gelegenheid om samen te komen, elkaar beter te leren kennen, zich te mengen, en misschien zelfs vrienden te worden buiten het kantoor! Een gebaar zoals het aanbieden van een lunch of een borrel voor jouw medewerkers kan een lange weg gaan om de kantoorcultuur te verbeteren.

Bedrijfscatering verbetert de productiviteit
Hoe vaak heb je niet besloten om even snel buiten de deur te lunchen en die snelle lunch veranderde in een 2 uur durende lunchpauze? We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Het aanbieden van bedrijfscatering is een geweldige manier om werknemers aan te moedigen om op kantoor te blijven tijdens de lunchpauze. Het geeft hen de kans om met andere collega’s te praten en daarna ook weer op tijd aan het werk te gaan.

 

Bedrijfscatering kan gezonde eetgewoonten bevorderen
Het serveren van gezonde maaltijden is een geweldig alternatief voor massa-geproduceerde voedingsmiddelen en ongezonde snacks. Bedrijfscatering is een mooie kans om te laten zien dat je om de gezondheid en het welzijn van je medewerkers geeft.